Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться зі своїми фанатами фотографіями з життя на сторінці в соціальній мережі Instagram. Цей раз не став винятком.

Таким чином, повідомляється, що на новому знімку Ольга Фреймут стоїть в стильному сірому костюмі поруч з незвичайною ялинкою. Дівчина поділилася, що цей образ їй підібрав чоловік Володимир Локотко.

Телеведуча під публікацією пише, що завжди бачить, коли чоловіка одягає його жінка. Тоді він доглянутий, весь одяг ідеально випрасувана, чиста. А що найголовніше - в правильній палітрі.

Ольга Фреймут ж зізнається, що таке не дуже любить, але, коли цей образ підібраний чоловіком для жінки, тоді виходить дуже навіть добре.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Образ, який ми можемо побачити на зірковій телеведучій, зібрав їй чоловік Володимир Локотко, і він їй дуже сподобався, судячи з усього.

За кілька днів публікація зібрала понад 15 тисяч лайків, і величезна кількість добродушних коментарів.

Раніше повідомлялося про те, що Ольга Фреймут показала, як правильно аплодувати. Відома телеведуча показала на своєму прикладі, що ні в якому не можна задирати руки вгору і голосно кричати або ж насвистувати. Це поганий тон.

Нагадавши, раніше Ольга Фреймут надихнула українців після пекельного 2020 року: "бідність – це тимчасово".

Як повідомляв портал Знай, Ольга Фреймут змусила красеня-чоловіка блищати на честь Різдва:"Краща пара".

Також портал Знай писав, що Ольга Фреймут розкрила сімейну таємницю, чоловік в курсі:"закінчиться розлученням".