Стало відомо про те, що 35-річний українець згорів від пневмонії практично відразу після батька. Зараз мама перебуває у важкому стані.

Таким чином, повідомляється, що в місті Кропивницький трапилася страшна сімейна трагедія. Від двосторонньої пневмонії помер 35-річний директор магазину «Фуршет» Віталій Перепелиця.

За місяць до цього він втратив батька, а зараз продовжує хворіти його мати, яка втратила двох близьких людей за такий короткий термін. Лікарі дають лише 1% на порятунок.

У загиблого чоловіка залишилася дружина і двоє синів, яким від трьох до одинадцяти років. До слова, дружина також злягла з пневмонією, і вона знаходиться в шоковому стані.

Вже витратили величезну кількість грошей, позичити вже не у кого, всі можливі ресурси вичерпані.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На сторінці Тетяни Чигвинцевої з'явився пост, в якому вона просить усіх небайдужих допомогти його родині, яка опинилася у скрутному становищі.

Тетяна просить, якщо раптом у вас немає можливості допомогти матеріально, тоді зробіть репост запису, щоб якомога більше людей дізналися про це горе.

Нагадавши, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"