Відома українська телеведуча Марічка Падалко часто ділиться зі своїми підписниками і фанатами новими фотографіями в соціальних мережах, цікавими думками або історіями з життя.
Цього разу Падалко поділилася сімейним фото напередодні Нового року на своїй сторінці в Інстаграмі.
На знімку ведуча позує з трьома дітьми і з Єгором Соболєвим. Позаду щасливої родини видно святково вбрану ялинку.

"Друзі, колеги, до зустрічі в новому році! Дякуємо, що цей 2020-й рік були поруч ❤️ привітання з наступаючими святами від усієї нашої родини!",- написала ведуча.

" А де мама? 😃", " З новим роком вас!", " Дякую, навзаєм! Міцного здоров'я, щастя Вашій гарній сім'ї!", " Гарна сімейна світлина!", " З наступаючим Новим роком Вас! Наша сім'я, бажає вашій родині миру, добра , щастя, здоров'я!Завжди залишайтеся СІМ'ЄЮ !", " З Новим роком! Здоров'я, щастя, виконання всіх ваших бажань!", " Дякую Вам за душевне знайомство та крутезну співпрацю)) Хай новий рік принесе у Ваше життя натхнення, усмішки та удачу!)", " З Новим роком, щастя, здоров'я і добра", - у відповідь вітали фоловери.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стильна Марічка Падалко в білому пальто розкрила несподіваний секрет, хто б міг подумати: "не знімаю 15 років"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Марічка Падалко знялася в серіалі і заінтригувала українців шансом підзаробити “ " Снігуронька”

Також «Знай.иа " писав, що Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята