Відомий український співак Арсен Мірзоян, який має звання Заслужений артист України часто радує своїх підписників і фанатів в соціальних мережах новими фотографіями або короткими відео.

На цей раз співак виставив забавне фотографію з "новою" зачіскою в своєму Instagram.

На фото Мірзоян приміряв новий образ за допомогою квітки в горщику, яка нагадує неслухняне волосся.

"Оце думаю на кого схожий?",- запитує у підписників артист.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники музиканта не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку, кого ж схожий знаменитість в коментарях:

"На Кузю з мультика)", " Вибачте Але Вінник", " Лайма Вакулє 🔥 🤣 ", " А де скриня з казками?😄", " На Тоню Матвієнко🔥", " Вінник запустив свою зачіску", " Алла Пугачова", " Справді на Винника!)", " Домовичок Кузя)", " По-любому Винник😂", "стрижка" в стилі Емі Воргола", " Кузя!".

Раніше ми писали, Арсен Мірзоян вирішив з іронією висміяти різкі перепади погоди.

Співак опублікував знімок сніговика, який розтанув і додав кумедний коментар до фото.

На опублікованому знімку можна побачити поріг будинку за яким лежать дві гілочки дерева і морквина. Придивившись стає зрозуміло, що сніг, гілочки і морквина раніше були сніговиком, який розтанув через різке потепління.

Арсен Мірзоян представив, як сніговик тікає від потепління в будинок і тане на очах. Так, артист вирішив пожартувати з цього приводу в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень "в окопах" - як зірки привітали солдатів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко насмішила мережу оригінальним привітанням: "Еллочку в кожен будинок"

Також «Знай.иа " писав, що Мірзоян влаштував для Матвієнка романтичний вечір перед Новим роком: про таке мріє кожна