Помер 30-річний мукачівець, якому 25 грудня у Львові пересадили серце.

Про це передає місцеве видання "Перший.com.ua", посилаючись на дружину чоловіка Вікторію.

"Сьогодні обірвалося життя 30-річного мукачівця, батька і чоловіка, якому нещодавно медики трансплантували серце. Донором для нього стала 42-річна львів'янка"— - написано в повідомленні.

28 грудня дружина чоловіка написала у Фейсбуці, що стан її чоловіка дуже важкий. "Мій чоловік все ще в реанімації. Дуже важкий стан. Нирки не хочуть працювати, постійно на діалізі, а сьогодні зупинилося наше нове серце. Лікарям вдалося його запустити, але нічого не можуть сказати", - повідомила вона.

А 4 січня Вікторія повідомила, що чоловіка не стало.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тепер ти наш ангел як же це важко. моя душа померла з тобою мій хороший. У світі немає і вже не буде такої доброї і хорошої людини... Як же Ти нас любив, сонечко моє, ти собі відмовляв, аби ми всі мали, ніколи не скаржився, не ображав нас, безмежно, більше життя любив, а тепер ми самі...", - написала вбита горем вдова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські лікарі провели унікальну операцію, друге життя для людського серця: "дякую за шанс"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво: "Дякую за життя"

Також «Знай.иа " писав, що Вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили-сюжет крутіший за голлівудські фільми