У Львові затримали чоловіка, який влаштував стрілянину посеред вулиці. Про це розповіли у місцевій патрульній поліції.

Як зазначається, все сталося у центрі міста новорічної ночі. Перебуваючи на проспекті Шевченка, патрульні раптово почули звук пострілів. Вони кинулися шукати джерело цих звуків, і виявили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який влаштував стрілянину з травматичного пістолета.

Виявилося, що стрілок – турист, який приїхав до Львова із іншої області. Він вирішив розважитися і відкрив стрілянину з власного пістолета Форт-17Р.

Озброєний неадекват у ковпаку Санта Клауса поводився вкрай агресивно та кидався на перехожих. Його оперативно затримали, на місце події прибула слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При собі, як виявилося, 37-річний турист-стрілок мав не лише пістолет, але й два магазини, в якому знаходились 16 патронів. Щодо правопорушення було складено протокол за ст. 174 КУпАП.

"Надіюся в нього заберуть дозвіл, а був би закон про зброю, якого всі бояться, то він би ще штраф заплатив майже в 1000 доларів", - пишуть у коментарях львів'яни.
Раніше у Львові хлопець розгулював у футболці із зображенням комуністичного символу і написом "СРСР", порушуючи тим самим закон про декомунізацію. Про це повідомили в поліції Львівської області.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай, представники Російської Православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею В інше місце.

Нагадаємо, що на Закарпатті в місті Чоп в рамках декомунізації з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за шалені гроші.