У Львові хлопець розгулював у футболці з зображенням комуністичного символу і написом "СРСР", порушуючи тим самим закон про декомунізацію.

Про ц повідомили в поліції Львівської області.

Так, у Львові у центрі міста місцеві жителі помітили чоловіка, який розгулював у футболці з зображенням комуністичного символу. Очевидці викликали на місце пригоди правоохоронців.

У підсумку молодика затримали та доставили у відділ поліції. Стосовно 21-річного чоловіка було відкрито кримінальне провадження.

У Львові затримали хлопця через футболку з комуністичною символікою (фото: facebook.com/MVS.LVIV)


У четвер, 24 вересня львів'янину через одяг з комуністичною символікою йому вже повідомили про підозру.

Зокрема, хлопцеві інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.436-1 (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України.

Тепер молодій людині загрожує серйозне покарання - до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай, представники російської православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею в інше місце.

Нагадаємо, що на Закарпаття в місті Чоп в рамках декомунизации з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за скажені гроші.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також повідомлялося, що українці незадоволені перейменуванням вулиць. Виявляється, більшість респондентів або індиферентні, або і зовсім проти декомунізації