Лікар Вадим Шевченко безкоштовно оперує пацієнтів, які не в змозі платити. Щасливчиків обирає серед тих, хто звертається до нього на прийом.

Про це повідомляє "Черкаська служба новин".
Так, стало відомо, що головний ортопед-травматолог Черкаської області Вадим Шевченко дає шанс на життя навіть безнадійним. Чоловік розпочав цикл безкоштовних операцій для пацієнтів, які не в змозі оплатити вартісне лікування. Щасливчиків обиратиме серед тих, хто звертається до нього на прийом, а меценатів, які оплатять операцію шукатиме сам.

Фото: Черкаська служба новин

Днями прооперували першу пацієнтку. 91-річна Олександра Георгіївна після падіння зі сходів два місяці пролежала майже нерухомо вдома на підлозі на імпровізованому ліжку. Лікарі поставили діагноз – перелом шийки стегна, проте коштів на операцію зі встановлення імпланту у самотньої жінки не було. Шанс повернутися до активного життя їй дали у Черкаській обласній лікарні, де її прооперували безкоштовно.

Фото: Черкаська служба новин

Лікар каже, що оперуватиме безплатно доти, доки на це вистачить сил, адже не все у цьому житті вимірюється грошима.

Нагадавши, українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво

Як повідомляв портал Знай.uа , вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав, у Львові на Західній Україні створено кафедру хірургії та трансплантології.

Крім того, у Львові медики хвилиною мовчання зі схиленими головами віддали шану 47-річній жінці, яка після смерті змогла врятувати життя чотирьом людям.