Мер Львова Андрій Садовий привітав львів'ян з Новим 2021 роком та оголосив його роком донорства.
Відповідне привітання Садовий оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, напередодні Нового року мер Львова Андрій Садовий записав святкове привітання для львів'ян. Він зазначив, що рік був не простим через пандемію, яка порушила багато планів. При цьому Садовий відмітив, що саме в цьому році українці усвідомили важливість професії лікаря.

Скріншот із відео

Також Садовий підбив підсумки року, де згадав про головні здобутки у 2020. Тут мер Львова виокремив облаштування за рекордних три тижні нового "ковідного" відділення на 350 ліжок. Також Садовий подякував лікарям, які невпинно трудилися аби перемогти пандемію.

"З Новим Роком! Рік непростих викликів і добрих змін. Дякую великій львівській громаді за цей шлях! Пропоную 2021 рік оголосити роком донорства у Львові. Давайте ділитись, щоб зберегти. Маємо кожного дня роботи наше місто і країну кращими. Бережіть себе та рідних!", - зазначив Садовий у підписі під відео.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова