Українська заробітчанка розповіла, як десять років гарувала в Італії аби забезпечити собі та своєму сину гідне життя. Проте, коли жінка повернулася та вирішила придбати для себе квартиру, це не надто сподобалося її рідним.
Про це повідомляє портал "Український простір Прикарпаття".

"Десять років тому, після розлучення з чоловіком, я поїхала до подруги в Італію: відволіктися і підзаробити. Вийшло, що лишилася на багато років. Син за цей час одружився, в нього народилися діти. Ми весь час спілкувалися по відео, я кожного місяця відправляла їм по півтори тисячі євро", - розповіла заробітчанка.

Заробітчани, фото - RegioNews
Заробітчани, фото - RegioNews

І ось жінка нарешті вирішила повернутися додому у з заробітків. В Італії вона займалася масажем та доглядала літню жінку.

" Як зраділа, коли обійняла сина, невістку, двох онуків, яких побачила вперше. Зате який ремонт у них в квартирі завдяки моїй допомозі! Квартира в них у старому будинку, двокімнатна, але вони такий добротний ремонт в ній зробили, зі смаком", - говорить вона.

Жінка похвалила дітей за ремонт та поділилася планами на майбутнє. Вона розповіла, що хоче придбати для себе квартиру, адже повернулася не з пустими руками. Також вона зазначила, що мріє налагодити особисте життя.

Заробітчани, фото - RegioNews
Заробітчани, фото - RegioNews

"Розповіла, що вже пару років спілкуюся на відстані з колишнім однокласником, який теж розлучений. Може і вийде в нас що? Але діти таким новинам не зраділи. Виявилося, вони думали, що я привезла їм гроші і вони куплять собі з дітьми більшу, трикімнатну квартиру, а цю будуть не дешево здавати, щоб і далі не працювати. Уявляєте?.. Всі ці роки ні син, ні невістка не працювали, а жили з тих грошей, що я висилала. І не збиралися працювати й надалі". - говорить вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Жінка зізнається, що спочатку планувала деякий час пожити з дітьми аби у своїй старій однушці ремонти зробити, аби краще її продати, та не стала цього робити. Зараз вона живе у своїй старій квартирі та одночасно робить ремонт.

"З дітьми, на жаль, майже не спілкуюся. Шкода, що онуків не часто бачу. Але скоро, думаю, ситуація зміниться, бо вже вчора подзвонила невісточка і попросила завтра побути з хлопчиками, бо вона на співбесіду піде, син також роботу шукає. Ну нарешті! А то вмостилися зручно на моїй шиї і думали, так воно і буде постійно? Е ні, дітки, я ще й для себе пожити хочу! ", - підсумувала вона.

Нагадавши, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Як повідомляв Знай.uа, молодий українець помер на заробітках, ні грошей ні надії.

Також Знай.uа писав, що у Польщі заробітчанин помер після затримання поліцейськими.