Вже не за горами Новий рік, тому Львів прикрасили різноманітними ілюмінаціями. Попри те, що новорічно-різдвяні свята у львівській мерії закликають проводити вдома через пандемію, місто усе одно виглядає неймовірно казковим.

Фото: Справжня Варта

Цьогоріч Різдво у Львові буде відбуватись в адаптованому до карантинних норм форматі. Місто відмовиться від великих святкувань. Проте, заради збереження традицій акцент буде на проведенні менших заходів, невеликих локаціях, які все одно дадуть змогу людям відчути дух Різдва, передає портал "Справжня Варта".

Фото: Справжня Варта

В місті планується проведення тематичних вистав, концертів та вертепів. Всі ці події будуть відбуватись із дотримання карантинних норм.

Фото: Справжня Варта

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, на площі Ринок перед входом в Ратушу відкрили авторську інтерактивну різдвяну шопку. Сценка шопки складається із п’яти двометрових фігур біблійних персонажів, вирізьблених із тополі, які розмальовували діти.

Фото: Справжня Варта

А напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня у Львові засвітили головну ялинку міста. Захід провели в невеликому форматі. Всі охочі мали змогу переглянути дійство онлайн.

Фото: Справжня Варта

Фото: Справжня Варта

Фото: Справжня Варта

Фото: Справжня Варта

Нагадаємо, раніше Хмельничан чекають новорічні тролейбуси, Свято наближається: "чотири маршрути"

Як повідомляє портал "Знай" Українські рятувальники випустили календар з котами і втратили ніс австралійцям: "вибухове комбо"

Також "Знай" писав, що Баба Яга вкрала подарунки Діда Мороза напередодні Нового року, слідами "відьми" направили гвардію