Стало відомо про те, що у Львові на зупинці знайшли тіло мертвої людини. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 30 грудня, у Львові на вулиці Любінській знайшли тіло загиблого. Він лежав на зупинці громадського транспорту поруч з «будинком меблів».

У Львові знайшли тіло чоловіка, фото: Варта 1
У Львові знайшли тіло чоловіка, фото: Варта 1

Про це повідомили в Telegram-каналі «Варта-1».

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, і попередньо відомо, що смерть настала раптово, його вже було не врятувати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Поки що співробітники правоохоронних органів ніяк не прокоментували даний інцидент офіційно. Залишається чекати перших подробиць.

Раніше повідомлялося про те, що у Франківську було виявлено тіло чоловіка, у якого не було абсолютно ніяких ознак життя. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.

Сталося це ще 13 листопада. Тоді на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на лавці біля одного з будинків лежало тіло чоловіка. На вигляд йому було близько сорока років.

Нагадаємо, що 29 жовтня фельдшери швидкої допомоги надавали допомогу малюкові, який отримав термічні опіки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Тернополі помер кандидат у крісло місцевої ради.

Також Знай.ua писав, що на Тернопільщині молодий хлопець покінчив життя самогубством. Мати знайшла сина повішаним в технічній споруді біля будинку і викликала швидку, але медикам залишалося лише констатувати смерть.