У Кривому Розі завдяки маленькій 5 класниці Яні Нагині, яка йшла вулицею й побачила старенького дідуся, який лежав на землі вдалося врятувати життя.
Всі люди просто проходили повз думаючи, що чоловік п’яний, але 10-річна Яна побігла додому і стала просити батька піти з нею, щоб допомогти людині піднятися. Тато погодився і вони разом пішли до нього. Вже підійшовши ближче чоловік зрозумів, що старому необхідна медична допомога. Він викликав «швидку», а ті забрали потерпілого, передає портал "Прикарпаття"

«Увечері Яна дуже переживала, що родичі дідуся не знають, що з ним сталося, і де він! Що він просто пропав, і вони його не знайдуть », – згадувала Ірина, мама Яни.

Фото: Прикарпаття

На наступний день Яна з татом поїхали в лікарню і дізналися, що 76-річному Миколі поставили діагноз – інсульт. Уже за деякий час до дідуся повернулася пам’ять і він зміг згадати свою сім’ю і маленьку дівчинку, яка врятувала йому життя. Тому лікарі подзвонили родичам дідуся і до нього приїхала його дочка.
Мама дівчинки, яка не пройшла повз дідуся розповіла, що дівчинка часто допомагає іншим. Вони нерідко жертвують гроші на покупку продуктів для бездомних людей.

«У нас, напевно, з чоловіком карма така. Де б ми не йшли, де б не їхали, нам завжди трапляються ті, кому потрібна допомога! З самого дитинства Яна бачила, що ми всім і завжди допомагаємо. Їдемо з села від батьків – людина на дорозі. Як можна не зупинитися і не допомогти? Ми зупиняємося і допомагаємо, а Яна спостерігає в машині, а потім хвалить нас », – каже Ірина.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.ua, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада.