Вже зовсім скоро найголовніше свято зими - Новий Рік. Напередодні цього свята господині нашої країни ламають голови, що ж такого смачненького і незвичайного приготувати на святковий стіл.

Пропонуємо вам приготувати незвичайний оселедець в чарці, рецептом якої поділилися в instagram на сторінці "sovkusom_ru".
Нам знадобиться:
* 150 г сметани
* 10 г желатину
* 2 шт. огірка
* 1 пуч. кропу
* 1 пуч. зеленого цибулі
* 250 г оселедця
* сіль за смаком
* спеції за смаком
* червона ікра за смаком
Спосіб приготування:

Для початку замочіть желатин в холодній воді і залиште його набухати. Наріжте огірки невеликими кубиками. Подрібніть зелень і зелену цибулю. Наріжте оселедець і змішайте всі інгредієнти.
Повністю розчиніть набряклий желатин. Можете додати в суміш трохи окропу або використовувати мікрохвильовку. Додайте желатин в сметану і ретельно перемішайте її.
Додайте сметанну заливку, сіль і спеції в суміш з оселедця і овочів, потім перемішайте. Оформіть закуску порційно: викладіть суміш в скляні чарки, потім прикрасьте червоною ікрою. Поставте закуску в холодильник на кілька годин, щоб вона застигла.
Приємного апетиту!

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматного ласощі практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Популярні новини зараз

Катя Осадча засумувала через маленького сина від Юрія Горбунова: "Так швидко росте"

Потап зненацька застав Настю Каменських за дивним заняттям: "Спускаюся вниз, а там..."

Аліна Гросу показала, як змінювалася з віком - більше не хоче бути пиріжечком: "Раніше я краще виглядала"

Донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко вперше вийшла на велику сцену - скоро заспіває, як бабуся Ніна

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.