У Львові у власному робочому кабінеті помер Тарас Шеремета, який був завідувачем хірургічного відділення 2-ї поліклініки. Львівський лікар помер у власному робочому кабінеті

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.
Так, стало відомо, що у понеділок, 28 грудня, у 2-й міській поліклініці Львова, що на вулиці Симоненка, помер завідувач хірургічного відділення Тарас Шеремета.

Тарас Шеремета Фото: Helsi

Лікар з 40-річним стажем помер у своєму робочому кабінеті. Одна з причин смерті, у лікаря обірвався тромб.
Наразі про дату та місце прощання з відомим львівським лікарем Тарасом Шереметом нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще