У мережі розповіли про те, як зав'язалися стосунки Ольги Фреймут і її нинішнього чоловіка Володимира.

Таким чином, повідомляється, що коли телеведуча покидала "Новий" канал, і йшла на» 1+1", між ними була страшна хімія, але, ніхто не наважувався це озвучувати.

Вони не торкалися один одного, не обіймалися, а спілкувалися виключно на «ви», як начальник і підлеглий. Але одне було ясно-зв'язок є.

Це була одна з головних причин, чому Ольга Фреймут покинула рідний телеканал, так як розуміла - «справи не буде». Це складно, працюючи разом, і всі коментарі по роботі сприймаєш на своїй особистий рахунок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Коли телеведуча знову поверталася на» Новий " канал, їй сказали, що це буде головна помилка, і все закінчиться або розлученням, або ж зламаною кар'єрою. Так і сталося.

На щастя, обійшлося без розставання, так як почуття виявилися сильнішими, але Володимиру було дуже складно, коли потрібно було закривати шоу «Оля», і посипалася величезна хвиля критики.

Саме тому, Ольга Фреймут дала дуже важливу пораду, яка комусь можливо стане в нагоді-ніколи не працюйте з тим, кого любите.

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".