Стало відомо про жінку, яка поїхала на заробітки, щоб купити дітям житло, але повернувшись, зрозуміла, що нікому не потрібна тут.

Таким чином, повідомляється, що приїхала вона до Італії з метою - заробити дітям на житло. Старшому синові хотіла придбати квартиру, а молодшого залишити біля себе, в селі. Для цього також потрібні були гроші, щоб збудувати будинок.

Історія життя жінки зі Львова, фото: соціальні мережі
Історія життя жінки зі Львова, фото: соціальні мережі

Минулого року, на Різдво, жінка повернулася додому з усвідомленням, що нікому вона не потрібна.

В Італії вона прожила близько десяти років, і Рим став другою домівкою, а як виявилося, можливо навіть єдиним. Приїхала туди в 48 років, а зараз їй вже 58.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Давним-давно чоловік її кинув з двома маленькими дітьми, і йому зовсім не було діла до того, як будуть жити його діти. Тобто фінансово він ніяк не допомагав, а дітям не дарував навіть подарунки у свята.

Коли молодший син одружився, жінка вирішила залишити дітей, і поїхала на заробітки. У Римі проживала родичка, яка відразу допомогла знайти роботу.

Спочатку вона працювала у літньої Італійки, якій було 92 роки. Зараз її вже немає в живих, але, вона завжди говорила дуже правильні речі.

До Італії вона приїхала з конкретною метою. За професією вона бухгалтер, тому відразу прорахувала, скільки потрібно бути там, щоб заробити на мрію.

Роберта, поки жила, говорила Марії, що вона робить помилку, тому що знову все тягне на собі. Пора пожити і для себе. Діти дорослі, і самі вже повинні бути в змозі впоратися з усім.

Через три роки жінки не стало, і довелося шукати нову роботу. До сьогоднішнього дня вона вже поміняла практично десять сімей, і кожної свої традиції, але, наших ніхто зрозуміти не зміг.

Все вийшло-старший син купив квартиру велику, а молодший добудував будинок. Але, не все так райдужно, як здавалося на перший погляд.

Приїхавши на Різдво в минулому році, вона відчула себе чужою. Сини і невістка поводилися так, ніби вони самі всього домоглися. У старшого сина вдома така ж ситуація.

"Коли я поверталася до Італії, мене навіть ніхто не проводжав, я тихенько зібрала свої речі і поїхала. Таке враження, що саме цього вони і чекали. Всю дорогу назад я згадувала слова Роберти і тільки тепер до мене почав доходити їх сенс".

Гроші висилати вона їм перестала, і сини швидко це помітили. Почали частіше дзвонити і питати, цікавитися життям. А на Різдво не поїхала не тільки тому що в світі складна ситуація, але, і через ставлення дітей до власної матері.

До слова, не так давно Марія зустріла на вулицях Риму сина Роберто. Кілька років тому він став вдівцем, і живе один. У них почали зав'язуватися відносини, і ось, незабаром вони будуть жити разом.

Нагадавши, Кабмін відкрив полювання на ФОПів.

Як повідомляв Знай. ua, розлючені українці висунули вимоги Гончаруку, фото з мітингу.

Також Знай. ua писав, що у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОП.