Відомий український співак та шоумен Михайло Хома, який більше відомий під псевдонімом Dzidzio часто ділиться у соціальних мережах новими світлинами чи коротенькими відео.

Цього разу відомий виконавець в Instagram привітав свого колегу з Днем народження та закликав всіх своїх фанатів лишати для нього привітання.

Instagram:dzidzio

"Люди, в нашого Боді Павука День Народження, давайте засипемо його привітаннями, лайками і підписками", - написав Дзідзьо під оприлюдненим фото.

Користувачі мережі відразу ж прийнялися лишати теплі слова привітання для Боді Павука у коментарях під дописом відомого артиста.

"З Днем народження!!!!", "Вітаю", "Вітання 😉🎂🍾🍾🍾", "Будете здорові! Вітаю", "Вітаю!!!🥂🎉🥳💐🎂💃", "Подарувала лайки 😍😄", "Вітааааааю🎉 🎁", - такі привітання залишили користувачі мережі.

Скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот