На Львівщині місцеві мешканці скаржаться на якість води, яка тече у їх домівках з кранів. Люди змушені купувати воду не тільки для пиття, а й для приготування їжі та техніки.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Народний Ревізор".
Так, стало відомо, що у Червонограді, що на Львівщині місцеві жителі скаржаться на якість води, яка постачається місцевим водоканалом. З кранів у містян тече вода рудого кольору. З такої води неможливо приготувати їжу, вже не кажучи проте, щоб пити її.

Скріншот із відео

За словами місцевих жителів вони вже не одноразово зверталися у різні інстанції аби виправити цю ситуацію, проте марно. Червоноградці роками змушені купатися і прати у рудій воді. А через погану якість води за словами місцевих жителів, з ладу постійно виходять фільтри, бо вони просто не справляються з обсяг роботи.

Скріншот із відео

Місцеві жителі зазначають, що у водоканалі не поспішають усувати цю проблему, а від комунальників вони постійно чують відмовки.

Нагадаємо, раніше Тернополян змушують приймати "грязьові ванни", вода як з болота: "за що ми платимо?"

Як повідомляє портал Знай.uа у жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося 11 днів"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води-кілька грамів іржі