Коли наближаються свята, то всі господині нашої країни починають мізкувати, що ж такого приготувати на святковий стіл. Адже до свята потрібно готувати тільки найкращі і перевірені рецепти, які припадуть до душі кожному домочадцю.

Пропонуємо приготувати вам ароматний та неймовірно смачний Пляцок “Весільний”, рецептом якого поділилися у фейсбук-групі :"Рецепти українських пляцків".
Нам знадобиться:
Для шоколадних коржів: 4 яйця, 200 г цукру, 100 г сметани, 2 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача, 1 скл. борошна.
Для маково-горіхового коржа: 3 яйця, 150 г цукру, 100 г сметани, 100 г сухого маку, 100 г посічених горіхів, 1 ч. ложка амонію, 1 скл. борошна.
Маса: 1 п. вишневого желе, 500 мл води, 1 п. зеленого желе, 600 г сметани, 1 скл. цукру, 1 п. (200 г) “Sernik na zimno” або будь-якої сиркової маси.
Спосіб приготування:

Фото: Рецепти українських пляцків

Шоколадні коржі. Збити яйця з цукром до пишної маси, додати сметану, какао, борошно, розпушувач. Випікати при 180С 15-20 хвилин. Остиглий корж розрізати навпіл.
Маково-горіховий корж. Збити яйця з цукром до пухкої маси, додати сметану (у ній розчинити амоній), мак, горіхи, борошно. Випікати при 180С 15-20 хв.
Маса. Кожне желе окремо розвести у 250 мл води, охолодити. Збити сметану з цукром, поділити навпіл. В одну частину додати червоне желе (злегка застигле), а в другу – зелене. У кожну частину додати по половині сиркової маси. Збити окремо червону і зелену масу по 3-4 хв.
Складаємо пляцок. Коричневий корж, червона маса, маковий корж, зелена маса, коричневий корж. Формувати торт краще у роз’ємній формі, щоб маса гарно застигла і не витекла. Прикрасити на бажання.
Смачного!

Нагадавши, рецепт "равлики" з картоплею: руки самі потягнуться до цієї випічки

Як повідомляв портал "Знай.uа", яскраві салатні кульки на Новий Рік: найпростіші продукти стануть гідною закускою

Також, "Знай.uа" писав, ароматна ковбаска з картоплі з часником-досить переплачувати за магазинну

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще