У Львові в одному з торгових центрів дівчина побила жінку ромської національності.
Про це повідомляє телеграм-канал “Типовий Львів”, який також і опублікував відповідне відео.
Так, стало відомо, зо у Львові в одному із торгово-розважальних центрів дівчина побила жінку ромської національності.

Скріншот із відео

За попередніми даними, жінка ромської національності в ТРЦ, що у центрі Львова, намагалась пограбувати молоду дівчину. Проте та відбилась від злодійки.

Скріншот із відео

Варто зазначити, що на опублікованому відео видно, як жінка лежить на підлозі та просить їй допомогти, бо нібито вона не може ходити. Наразі невідомо, чим закінчився інцидент.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, львів'яни скаржаться на банду жінок-ромок, які у центрі міста грабують перехожих. Львів'янка розповіла, що у Львові на проспекті Свободи вже не перший день помічає четверо жінок, які намагаються грабувати перехожих.

Нагадаємо, що на Буковині водій тролейбуса закурив у незакритій кабіні прямо під час маршруту, весь дим пішов у салон з людьми, але на зауваження чоловік не відреагував ніяк.