Львів'яни скаржаться на банду жінок-ромок, які у центрі міста грабують перехожих.
Про це у спільноті "Варта-1" написала львів'янка
Олена Борзик.
Так, львів'янка розповіла, зо у Львові на проспекті Свободи вже не перший день помічає четверо жінок, які намагаються грабувати перехожих.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

"Сьогодні зупинила їх від пограбування дівчини. Вони натовпом йшли за дівчиною і на ходу почали розкривати їм рюкзак, доки я не зупинила їх криком "Дівчино, вас грабують". Одна з них відразу підійшла до мене і почала наїжджати: "Чого кричиш? Тебе грабують?" Інші вмить розійшлися і дівчина почала перевіряти рюкзак", - зазначила львів'янка.

Місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці будуть пильніше слідкувати за центральними вулицями міста, аби уникнути крадіжок.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині водій тролейбуса закурив у незакритій кабіні прямо під час маршруту, весь дим пішов у салон з людьми, але на зауваження чоловік не відреагував ніяк.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях чоловік розраховувався фальшивими грошима в магазинах.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях хворих ветеранів АТО цинічно виставили за двері.