Новонародженій українці, яка народилася з тяжким недугом потрібна термінова допомога, аби отримати шанс на повноцінне життя.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомили у спільноті "Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що новонародженій українці, яка народилася зі складним діагнозами спіна біфіда Арнольда-Кіарі попереково-крижового відділу хребта та прогресуюче внутрішня гідроцефалія, потрібна допомога.

Фото зі сторінки: Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля

"У першу добу Анічку прооперували зі спіно біфідою, зараз за життєвими показниками критичний стан гідроцефалії. Необхідна нейрохірургічна операція на головному мозку. Вартість витратних матеріалів на яку 30 000 грн!", - сказано у повідомленні.

Через лікування доньки наразі родина матеріально виснажена і не має коштів аби далі продовжувати її лікування. Продовження лікування зараз - це шанс для повноцінного дитинства і того, що розвиватиметься дівчинка нормально.

"Результати таких операцій є, і вони реально вражають! Наші крихітки вже бігають самі й прекрасно розвиваються, і радують нас своїми успіхами! Потрібно зовсім небагато - вчасно допомогти організму, для цього потрібна операція!", - сказано у повідомленні.

Скріншот

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що копи прийняли пологи прямо в метро