В одній з українських шкіл сталася дика НП, викладач застосував грубу силу до учениці.
Про це повідомляє інформаційний портал "Вголос".
Так, стало відомо, що у школі на Сумщині у місті Конотоп у школі сталася бійка. Вчитель місцевої школи застосував грубу силу до школярки. Варто зазначити, що ця надзвичайна пригода сталася у школі №5.

Скріншот із відео

Відомо, що педагог, коли виходив із класу, застосував грубу силу стосовно дівчини. Відповідне відео бійки педагога та школярки опублікував один з учнів.

Варто нагадати, що на Львівщині у селі Потелич Жовківського району між учителькою української мови та літератури та учнем стався конфлікт. Жінці не сподобалася поведінка учня та вона прийнялася голосно кричати на нього та навіть почала бити учня.
Цей факт не на жарт обурив місцевих жителів й вони прийнялися засуджувати дії педагога.

Нагадаємо, раніше школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Як повідомляє портал "Знай.uа" вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами- " моя дитина плакала і кричала"

Також "Знай.uа " писав, що в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще