Популярний український співак Михайло Хома, якого знають і люблять під псевдонімом Dzidzio, часто тішить мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в соціальних мережах.

Цього разу популярний співак та шоумен побував на ефірі "Сніданку з 1+1" та поділився радісним фото після завершення програми.

Дзідзьо, фото: instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, фото: instagram.com/dzidzio


На ефір "Сніданку" відомий артист одягнув костюм дідуся Мороза у якому знімався у своєму новому кліпі "Зимова казка". Дзідзьо зізнався, що на ефірі його аж тричі розчулили до сліз дітки. А також артист побажав напередодні Дня святого Миколая бути добрішими та уважнішими один до одного, адже це найважливіше у житті.

Іnstagram Дзідзьо

"Сьогодні з самого ранку в ефірі «Сніданку» мене довели до сліз три рази! І все це ВОНИ - ті щирі ДІТИ, які роблять неймовірні справи! До нас іде Різдво, тому давайте будемо добрішими та уважнішими один до одного! До речі, сьогодні вночі Святий Миколай всім чемним людям принесе подарунки. Скоріше лягайте спати", - написав артист.

Нагадаємо, раніше Полякова пограла з DZIDZIO язичком, але Каменських завадила і прилягла на плече

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа сумний Дзідзьо в рожевому стривожив фанатів, депресія в очах: "зрозумів найголовніше"

Також Знай.uа писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я"