На Львівщині місцеві мешканці скаржаться на якість води, яка тече у їх домівках з кранів. Через неякісну воду виходять з ладу навіть пральні машинки й бойлери.
Про це повідомили у соціальній мережі фейсбук на сторінці «Підслухано в Червонограді».

Фото: Підслухано у Червонограді

Так, стало відомо, що у місті Червонограді, що на Львівщині мешканці скаржаться на якість води, яка постачається місцевим водоканалом. Містяни зазначають, що через неякісну воду псуються фільтри та забиваються бачки. Також місцеві жителі повідомляють, що змушені купувати воду для пральних машинок, щоб ті не вийшли з ладу.

«Зла не вистачає. Коли це закінчиться? Кому писати? Платимо, як за нормальну воду, а вода червона, псує пралки, сантехніку, колонки і бойлери. Вже дістало! Йдеш до дому несеш куплену воду, за що ми платимо? Може хтось з юристів підключиться? Давайте посудимося з водоканалом, заплатять людям збитки тоді може щось зміниться?», – зазначається на сторінці спільноти «Підслухано в Червонограді» у ФБ.

Скріншот

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тернополян змушують приймати "грязьові ванни", вода як з болота: "за що ми платимо?"

Як повідомляє портал Знай.uа У жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося 11 днів"

Також "Знай.uа" писав, що Жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води-кілька грамів іржі