Відома українська акторка Ольга Сумська на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм часто тішить своїх шанувальників новими світлинами чи корисними порадами.

Читайте Знай в Google News!
До того ж зірка неодноразово показувала, що займається благодійністю та допомагає нужденним. Цього разу акторка взялася допомагати песику, якому потрібна нова домівка.

Ольга Сумська, кадр з відео
Ольга Сумська, кадр з відео

У instagram-сторіс зірка розмітила інформацію про бездомну собачку. Їй потрібна нова домівка та люблячий господар, який буде гуляти з нею та піклуватися про свого чотирилапого друга.

Скріншот

"Терміново потрібна домівка Львів. Вона жила на вулиці! Зустріла її на ринку під чебуречною, попереду зима, пройти повз не змогла, хоча вдома дві собаки. Ліза стерилізована, здоровенька, молоденька спаніелька. Вигул просто на відмінно, вдома не шкодить. Спить зі мною в обіймах, дуже розумна та слухняна дівчинка. Ми дуже чекаємо найкращу людину для дівчинки. 0968616 191 - Лена", - написала Сумська.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сумська у кожусі схопила чоловіка і помчала на возі у карпатську глушину: "Свято наближається". Акторка Ольга Сумська поділилася цікавим кадром

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають.