Відома 45-річна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно жінка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а зараз подякувала премію "Музична платформа" за те, що вони визнали пісню "Білий літак" — кращою в цьому році.

Читайте Знай в Google News!

"Білий літак" - пісня року! Дякуємо премії "Музична платформа" за цю нагороду. Завдяки цій пісні Я познайомилася з @ulove.home. І підготувала разом з ними для вас новорічний сюрприз. Ви ж чекаєте?", - заявила виконавиця в підписі до серії знімків. Вона постала разом командою тіктокерів ULove Home, серед яких можна помітити блогера і зірку телесеріалу "Школа" Даню Вегаса. Разом з ним жінка виконала пісню"Місяць".

На першій фотографії, серед двох дівчат, можна помітити пишний бюст співачки, який вона підкреслила нарядом. На другому знімку Могилевська постала з нагородою. "Найвдаліша фотка", "Це що бет вокал ?", "Дааааа не слухайте тих людей які говорять ні . Дуже ждемммм", "Ми чекаємо нормальну пісню як колись співала Наталія Могилевська", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна Могилевська омолодилася і перетворилася на Натусика: "Новорічний експеримент"

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Могилевська заговорила про безпорадність: "Вміти самому себе"

Знай.ua писав, 45-річна Наталія Могилевська запалила в TikTok, немов підліток: "Все понеслося шиворот-навиворіт"