Перша ракетка України, п'ята ракетка світу за рейтингом WTA Еліни Світоліна продемонструвала ще один свій талант: вона майстерно виконує східний танець живота.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "ТікТок" та "Інстаграм".

Світоліна взагалі останнім часом привертає значну увагу своїми діями у соцмережах. Так, вона стала досить успішною у ТікТоці, для чого їй регулярно доводиться демонструвати танцювальні навички. Виявилося, що навіть східний танок живота для неї зовсім не проблема.

На записі можна почути ритмічні удари барабану. Щоб продемонструвати плаский животик, Еліна задрала чорну футболку з зображенням Губки Боба і зав'язала її. Під музику вона вправно виконує рухи животом. А щоб довести свій високий клас тенісистка навіть поставила на голову пляшечку з водою, яка залишилася стояти непорушно попри інтенсивну амплітуду роботи м'язів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Ось так я треную свою нерухомість і зосередженість", — написала спортсменка в описі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Світоліна втекла на край світу і вип'ятила пружні форми - "Ти щось".

Як повідомляв Знай.uа, рецепти з місячною ходою і танці в купальнику: що постить Світоліна, освоюючи Tik Tok.

Знай.uа писав, харківська тенісистка взяла "золото" на турнірі в Польщі, друга Світоліна.