Львів'яни скаржаться на те, що неподалік від "Арени Львів" невідомі влаштували стихійне завалище і викидають туди будівельне сміття.
Читайте Знай в Google News!
Про це у спільноті "Варта-1" написав львів'янин Oleh Yurkiv.
Так, нещодавно місцеві жителі помітили що невідомі викидають будівельне сміття просто з машини неподалік від "Арени Львів". Цей факт не на жарт обурив львів'ян.

Фото: Oleh Yurkiv

"За парком "Івана Павла другого", не доходячи до "Арени Львів", Сихівський район, під високовольтними лініями викидають будівельне сміття з машини", - повідомив львів'янин Oleh Yurkiv.

Скріншот

Стихійне звалище обурило львів'ян і вони прийнялися залишати свої гнівні коментарі під опублікованими фото з місця пригоди.

Фото: Oleh Yurkiv

" Номер машини, фото і в поліцію", "Нехай тепер доказує, що все сміття яке там лежить не його", "Така бидлота боїться розголосу. Шуму бояться всі. Будемо мовчати - будемо жити у смітті", "Треба писати всюди, можливо людина хоч трохи задумається чи робити таке наступного разу!",
"Завтра хтось купить ту територію і будуть писати, немає де вже погуляти, бо все Садовий продав. Самі ж засираємо", "Поліція повинна відреагувати, ТАК, щоб пропало бажання на другий раз!!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київська Оболонь потонула у смітті

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі палаючий сміттєвоз відкрив портал в пекло

Також, "Знай.uа" писав, що сміттєву галявину під Львовом показали пекельними фото