Близько 200 тисяч гривень потрібно для порятунку 16-річного хлопчика Павлика Могили зі Львова. Він потребує дороговартісної операції та обстеження у польській клініці.
Читайте Знай в Google News!

Коли хлопчику було 2 роки він випив хімічний мийний засіб, ця речовина обпекла йому стравохід. Вже 14 років він і його сім’я борються із наслідками. Зараз стан юнака погіршився, йому терміново потрібна операція, передає "Тvoemisto.tv".

У 2 роки хлопець випив хімічний мийний засіб

У 16-річного Павла сформувався рубцевий стеноз стравоходу, він постійно звужувався, виникали проблеми з кишківником. Зрештою, батькам довелося звернутися до медиків у Польщі, які змогли надовго позбавити дитину від важких наслідків, але зараз стан Павла знову важкий.

" Виявилось, що на стравоході утворились такі виїмки, куди потрапляє їжа, вона там затримується. Вони стали такими великими, що давлять на внутрішні органи. Торік один із таких мішків передавив нерв, і хлопцю відняло ноги" – каже керівниця фонду.

Щонайгірше, пояснює Наталія Ліпська, ці мішки, у яких накопичується їжа, порушують роботу інших органів, а ще хлопчина весь час на медичному харчуванні. Провести операцію потрібно якомога швидше, бо тоді може виявитися пізно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Якщо зараз не запланують операцію, а вона буде дуже не проста, то, на жаль, потім може виявитись пізно. Без операції він не виживе", – переказує слова лікарів Наталія Ліпська.

Реквізити для допомоги Павлику:

5169330519980178 – карта Приватбанк

Призначення платежу: «На лікування Павлика»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що копи прийняли пологи прямо в метро