Уродженка Львова Оксана Бригідир стала чемпіонкою світу з фітнес-бікіні.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба НОК України у Львівській області в Facebook.

У суботу, 12 грудня, в місті Санта Сусана (Королівство Іспанія) відома львів'янка Оксана Бригідир стала чемпіонкою світу серед професіоналів Elite Pro у відкритій категорії найпопулярнішої жіночої дисципліни – фітнес-бікіні. Минулого року дівчина зайнята місце віцечемпіонки світу під час аналогічних змагань.

Чемпіонат з фітнес-бікіні / фото: Facebook
Чемпіонат з фітнес-бікіні / фото: Facebook

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що в 2018 року Оксана Бригідир стала першою серед українок, якій присвоїли звання "Заслужений майстер спорту України з бодібілдингу" згідно з наказом Міністерства молоді та спорту.

Не тільки Оксана Бригідир вчора принесла Україні перемогу: харків'янин Сергій Данилець і черкащанин Дмитро Горобець здобули золоті медалі на чемпіонаті світу серед професійних спортсменів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Динамо з тріском провалилося перед зимовою перервою: два вилучення, пенальті і істерика Луческу.

Як повідомляв портал Знай.иа, прикарпатець встановив новий рекорд на чемпіонаті світу зі стрибків з трампліну.

Також Знай.иа писав, що український герой віджимається в окопі, сталеві м'язи. Хлопець мріє стати бодібілдером і робить все, щоб здійснити задумане.