У Львові на премії для двірників виділили понад 17 мільйонів гривень.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє "Львівський портал".
Так, стало відомо, що виконавчий комітет Львівської міськради погодив виділення із бюджету Львова понад 17 млн грн на премії для двірників. Таке рішення виконавчий комітет прийняв у п'ятницю, 11 грудня.

двірники, скріншот з відео
двірники, скріншот з відео
Ілюстративне фото

Так, виконком вніс зміни до бюджету Львова і виділив 17,1 млн грн на одноразові премії для працівників ЛКП, що займаються прибиранням у місті.
Варто відзначити, що рішення дати двірникам Львова 13 зарплату у мерії прийняли ще в жовтні. Втім дотепер це питання так і не погодила бюджетна комісія. Все через те, що попередня комісія до якої входили депутати VII скликання, вже не працює, а склад нової комісії у Львівській міськраді ще не затвердили.
У міськраді сказали, що премії львівські двірники отримають, бо під час пандемії якісно прибирали вулиці, житлові будинки, сходові клітки та проводили їхню регулярну дезінфекцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Батьківщина" обміняла голоси у ВР за бюджет в обмін на ДПЗКУ

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні прийняли новий санітарний регламент для шкіл

Також, "Знай.uа" писав, що українці віддали мільярди зі своїх кишень до бюджету

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще