Акторка і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото та відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу 35-річна знаменитість розмістила зворушливий спільний знімок зі своїм чоловіком. У кадрі зіркова пара позує в дитячому театрі "Шибеники" з квітами та іграшкою Діда Мороза в руках. Судячи з підпису до фото, Сніжана і Сергій прийшли на прем'єру до своєї 10-річної доньки Веселини.

На фотографії Бабкіни виглядають дуже радісними і щасливими. Мабуть, перший виступ дівчинки пройшов вдало.

"Прийшли на Прем'єру до нашої Веселини в театрі "Шибеники" 🎭🎭🎭", - написала дружина музиканта.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Підписники в коментарях засипали пару компліментами.

"Як радісно бачити вас таких щасливих і красивих, та ще й без масок 😍", "Красива сім'я ❤️", "Ви просто 💣🚀", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сніжана Бабкіна вразила містичними силами: повернула вкрадене за допомогою медитації.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сніжана Бабкіна показала їх з Сергієм ранкові витівки на всю країну: ніжно цілував і шепотів на вушко.

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна шокувала фанатів образом пустотливої Снігуроньки: "Дід Мороз вже прийшов".