На Львівщині вчителька української мови та літератури побила учня на очах у всього класу. Її колеги розкрили свою версію події.
Читайте Знай в Google News!
Так, стало відомо, що на Львівщині колеги заступилися за вчительку, яка побила дитину в школі. Варто нагадати, що цей інцидент стався прямо в навчальному класі на очах у інших дітей - педагог вийшла з себе і почала давати дитині запотиличники. Відео потрапило в мережу, і викликало резонанс серед українців, передає "Обозреватель".
Директор навчального закладу, в якому все сталося прояснила ситуацію. За її словами, вчителька намагалася розняти бійку між дітьми.

" Ця вчителька розняла їх і відправила в клас. Сама вона зайшла за ними в кабінет. Але цей учень звернувся до неї в грубій формі. Зі слів вчительки, він їй заявив: "Чого сюди прийшла? Вийди з класу!"У вчительки не витримали нерви, і сталося те, що сталося", – поділилася директор школи.

Колеги педагога хоч і не схвалили її поведінку, але покарання для неї вважають незаслуженим. Варто відзначити, що вчителька принесла вибачення батькам хлопчика, але все одно їй довелося звільнитися за власним бажанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляє портал "Знай.uа" вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - " моя дитина плакала і кричала"

Також "Знай.uа" писав, що в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще