Маленький українець з тяжким недугом потребує термінової допомоги аби отримати шанс на життя.
Читайте Знай в Google News!
Михайлику Гудку ще немає і 5 років, а його життя під загрозою. Лікарі виявили у малюка злоякісну пухлину мозку, передає ТСН.

"Хвороба розвивається стрімкими темпами, ще місяць тому Михайло був активним, здоровою дитиною. Зараз Мишко весь час на лікарняному ліжку, його турбують судоми, дитина перебуває на парентеральному харчуванні", - розповідають друзі родини.

У дитини поки неоперабельна пухлина мозку

Все почалося у середині червня, саме тоді у хлопчика почалася постійна нудота. Згодом хлопчика
поклали до Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні, після діагностики на МРТ виявили пухлину розміром 3 см. Стан малюка погіршився за лічені дні і він опинився на реабілітаційному столі.
Після цього хлопчику зробили операцію з шунтування ліквору і у важкому стані перевезли до Києва спершу в інститут нейрохірургії, в надії, що пухлину можна прооперувати.

"На превеликий жаль, в крові виявили високий вміст альфапротеїну, що свідчило, що це онкологія... Поставили діагноз - гермінома, пухлина не операбельна, оперативне втручання пов'язане з великими ризиками для життя Міші", - розповідають рідні хлопчика.

Зараз Мишко в Київському Інституті онкології, під постійним наглядом лікарів. Для лікування сім'я Михайла потребує матеріальної допомоги, тому що лікування дороге.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 5168 7453 2191 3284
Монобанк 5375 4141 0496 0686
Антон Гудко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді дитині ампутували частину тіла, в дитсадку не додивилися

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодий тернополянин дивом вижив після ДТП, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що піца з грибочками відправила однорічного киянина в реанімацію, лікарі взялися за голови