У Львові 6 грудня на 28-му тижні вагітності хворій на коронавірус 37-річній дружині священника Катерині Терлецькій зробили кесарів розтин. Дівчинка народилася вагою 1 кілограм 230 грамів.
Читайте Знай в Google News!
Бригада лікарів неонатального відділення новонароджених та недоношених забрала її реанімобілем до себе у реанімацію. Зараз лікування жінки та дитини проводять окремо.

Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Варто зазначити, що матеріальну частину стосовно догляду і виходжування передчасно народженої дівчинки на себе цілковито взяла адміністрація Львівської обласної клінічної лікарні, про це повідомили на сторінці медзакладу.

"Крихітка потребує довготривалої високоспеціалізованої допомоги, адже є глибоко незрілою. І повірте, команда, яка тут працює вкладає не лише весь свій професіоналізм, але й всю душу, любов та опіку. Разом з тим, матеріальну частину стосовно догляду і виходжування дівчинки, на себе цілковито взяла адміністрація нашої лікарні. Адже ми добре розуміємо, що родина опинилася у надскладній життєвій ситуації і потребує допомоги та небайдужості від кожного із нас. Ми ж, команда ЛОКЛ, і надалі подбаємо про маленьку Даринку і забезпечимо усім необхідним у цей складний час", - сказано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай. ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.