У Львові суд розглядав справу про бійку двох собак - йорка і шпіца.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє інформацій портал "zaxid.net".
Так, стало відомо, що у Львові у районному суді відбулося засідання за фактом бійки йоркширського тер’єра і шпіца. 10 жовтня почубилися дві декоративні собачки, вага яких не перевищує 5 кг.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

З'ясувалося, що 31-річний львів’янин разом із йорком прийшов до свого друга, який живе у приватному будинку на вул. Ольжича. Він залишив собаку у дворі, а сам зайшов у будинок. Почувши гавкіт, він побачив, що йорк вибіг на вулицю та почав кидатись на чоловіка зі шпіцом, які проходили повз будинок.
У суді власник йорка розповів, що вийшов з будинку, щоб забрати свого собаку, але погано закрив двері і за ним вибігла вівчарка його друга. Львів’янин пояснив, що йому довелось тримати вівчарку і у цей час його собака покусав шпіца. Після цього власник шпіца написав заяву в поліцію.
Справу про бійку двох декоративних собак розглядав суддя Назар Стрепко. Він присудив 85 грн штрафу власнику йорка за порушення правил утримання собак. Львів’янин також має сплатити 420 грн судового збору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їжачки-лунатики позбавили запорожців сну - пихтять і тупотять під вікнами, як слони.

Як повідомляв Знай.uа до Львова забрело голодне лисеня і ледь не загинуло у пошуках їжі - тепер у руденького є домівка.

Знай.uа писав, виглядав нещасним і наляканим — клабери в Одесі притягли на "тусовку" живе левеня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще