Український співак і продюсер Дмитро Клімашенко пролив світло на свої стосунки з українською співачкою Tayanna у програмі “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”.

Читайте Знай в Google News!

Співак прокоментував скандальне інтерв'ю співачки Марії Єфросиніній. У ньому вона розповіла, що вісім років мала стосунки з одруженим чоловіком, про що знала вся його родина, в тому числі і дружина. Жінка пояснила це тим, що Дмитро Клімашенко - ром, а там прийнято немоногамні стосунки для чоловіків.

Тayanna, фото - https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/?hl=uk
Тayanna, фото - https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/?hl=uk

Клімашенко заперечив таку версію подій. Він погодився, що вся його родина була напрочуд близька з Танею - тоді вона була учасницею гурту “Гарячий шоколад, яку продюсував Клімашенко, - проте назвати ці стосунки відверто полігамними не є правильним. На думку чоловіка, Tayanna вирішила піаритися не зовсім правильним і вигідним чином.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окрім того, продюсер розповів, що співачка кинула його на великі гроші: колектив був надзвичайно популярним, гастролі і концерти були розписані наперед. Коли Таня покинула гурт, продюсер мусив скасовувати усі концерти і терпіти фінансові збитки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак : “Він звик".

Як повідомляв Знай.ua, жіноча сила в простих речах - Tayanna випустила мотивуюче відео для прекрасної статі.