У Львівській області призначили нового військового комісара. Про це розповіли на сторінці Львівського військового коммисариата у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 грудня командувач військ оперативного командування" Захід", Герой України, генерал-майор Сергій Шаптала представив нового обласного військового комісара Львівської області. Ним став полковник Дмитро Бобров.

Читайте Знай в Google News!

До цього призначення Дмитро Бобров служив в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ООТЦК і СП) і обіймав посаду заступника військового комісара з територіальної оборони.

Публікація Львівського військового комісаріату: Facebook
Публікація Львівського військового комісаріату: Facebook
Публікація Львівського військового комісаріату: Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Згідно з даними порталу "Армія-Інформ", Дмитру Боброву 42 роки, народився і навчався він у місті Одеса. Після закінчення Одеського інституту Сухопутних військ займав різні офіцерські посади в підрозділах логістики. Має 8-річний досвід роботи в системі військових комісаріатів.

До Дмитра Боброва головою Львівського обласного комісаріату був полковник Олександр Тищенко, який виконував свої обов'язки протягом п'яти років.

Дмитро Бобров, фото: armyinform
Дмитро Бобров, фото: armyinform
Дмитро Бобров, фото: armyinform

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уродженець російського Архангельська став губернатором Закарпаття

Як повідомляв портал "Знай.uа", звільнений губернатор Харківщини Кучер отримав мандат від Кернеса

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянин Бугров став ректором КНУ імені Шевченка