Олександр Пономарьов-український естрадний співак, актор, продюсер і володар почесного звання "Народний артист". Незважаючи на те, що він вже досить давно на естраді, він досі залишається актуальним для мільйонів українців.

Читайте Знай в Google News!

Олександр Пономарьов вирішив поділитися з шанувальниками передноворічними кадрами зі зйомок. Коротке відео він опублікував в Instagram.

"Подарунок на Різдвяні Свята для Вас -знято ! Слава Богу ! Музика ,що зараз звучить підібрана @alekseev_officiel! Дякую, колеги ! @tina_karol @bilyk_iryna @o.skrypka @dzidzio - Ви великі молодці", - написав співак.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Пономарьов опублікував кадри зі зйомок шоу на новорічні свята. Ошатні зірки готуються до нового кадру. Сам Пономарьов позує в чорній сорочці і білому піджаку. Тіна Кароль вибрала яскраве елегантне плаття кольору фуксії, Ірина Білик вирішила здивувати фанатів екстравагантним яскравим образом у вигляді довгої зеленої сорочки, жовтого піджака і білого капелюха, а Дзідзьо вибрав стриманий класичний костюм з метеликом.

Фанати прийшли в захват від закулісних кадрів і відзначили, що зірки їх підкорили, заінтригували і вони з нетерпінням чекають шоу.

"Круто", "заінтригували", "Чекаємо", "Браво", "ЛЮБЛЮ вас ВСІХ! Чек чекаю", " А це все беруть участь, або ще будуть? Ось Ваше тріо Колядка минула мене підкорила . Молодці👏 👍 👌 цікаво що буде в цьому році!.", "Дуже крута команда 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 чекаємо з нетерперієм", " Браво !Вам дуже йде образ Маестро. Хотілося б щоб в Україні був свій, неповторний !👏 ", "Яка команда", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пономарьов показав свою волохату подругу, чимось схожі один на одного.

Як повідомляв Знай.uа, Пономарьов зібрався серед мужиків після пошуку зайвого приводу випити.

Також Знай.uа писав, що натхненний Пономарьов розмріявся про борщ і нові хіти.