Співаючий ректор Михайло Поплавський представив нового гостя свого кулінарного шоу "Шеф-кухар країни".

Читайте Знай в Google News!

Енергії Михайла Поплавського можна лишень позаздрити - ректор-співак встигає і викладати, і продюсувати, і займатися політикою, і вести цікаві шоу.

Поплавський є автором і ведучим програми "Шеф-кухар країни", де знаменитий шоу-мен і ресторатор в тандемі з вітчизняними зірками готує хітові страви української кухні - оригінальні та з вигодою для гаманця.

Цього разу зірковим гостем кулінарного шоу Поплавського став співак Анатолій Матвійчук.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ректор-співак опублікував в себе в Instagram анонс нового випуску програми, який ілюстрував спільним фото з Матвійчуком.

Михайло Поплавський та Анатолій Матвійчук, фото Instagram
Михайло Поплавський та Анатолій Матвійчук, фото Instagram

Більшість шанувальників Поплавського були у захваті від передчуття нового випуску програми. Вони обсипали шоумена компліментами, захоплюючись його активності та "всевстигайності".

Однак, багато хто з фоловерів критично оцінив пост Поплавського. Користучі запримітили, що "вишиванка" співаючого ректора дуже схожа на російську косоворотку,тому їм "захотілось пельменів". Також не пройшло повз увагу користувачів і те, як дивно тримає мікрофон Матвійчук. А загалом, обидві зірки більше скидаються на "альфасамців", важають фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайло Поплавський обрадував своїх шанувальників новим випуском шоу "Шеф-кухар країни"

Як повідомляв портал Знай.ua, Поплавського потролила репортерка

Також Знай.ua писав, Поплавський згадав ролик з молодими студентками: "Якщо я буду дуже солодкий..."