Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річний гуморист виставив на своїй сторінці дуже кумедний знімок, на якому постав у досить дивному образі – теплій бежевій дублянці з хутряним коміром. На голові Ткача красувалася перука з кошлатого коричневого волосся. З нею він схожий на домовичка Кузю.

Варто зазначити, що на задньому плані видно сумного Євгена Кошового, який сидить на стільчику і дивиться в екран свого смартфона. У підписі до фотографії Ткач пожартував, що у нього вилізло волосся, на що його лисий колега нібито образився.

"Вилізло волосся, Женя Кошовий образився)))" - написав знаменитий комік.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нафаня😂", "Клас", "Вогонь🔥🤣🤣", "Супер👍", "Прорвало за стільки років🤣🤣🤣", "Бездоганний Ткач Кавказький🔥", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Євген Кошовий одягнув Ткача в шубу сутенера: "У Юри струнка фігура".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив зухвалою витівкою в таксі: "Як продавщиця квашеної капусти".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав, як вважає українці в істериці: "Сім з половиною бутербродів".