Скандальна російська актриса, зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настасья Самбурська досить часто ділиться з багатомільйонною аудиторією в Instagram кумедними фото та відео зі свого творчого та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

33-річна знаменитість нещодавно розмістила на своїй сторінці в соцмережі черговий комедійний ролик, який пародіює популярні сімейні блоги про рецепти приготування страв.

А цього разу Самбурська продемострувала шанувальникам свою акторську майстерність під час зйомок її улюбленої сцени, де потрібно зробити емоцію неприязні, ненависті та болю по відношенню до батька, який зайшов у кімнату до заплаканої доньки.

Варто зазначити, що у артистки вийшло це зробити дуже правдоподібно, і дивитися на її емоції байдуже просто неможливо.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"На численні прохання перевалюю відео з моєю улюбленою сценою для проб. Це короткий метр, так вийшло, що дуже довгий час він знаходиться в монтажі і поки ніяк не виходить його подивитися повністю. Дуже чекаю на цей момент. Сподіваюся незабаром", - написала Настасья.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Настасья Самбурська показала маркет для дорослих очима продавщиці: "Сі**кі до сі**ки, пі**кі до пі**кі".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Універу" Самбурська показала, що відбувається по інший бік щасливих сімейних блогів.

Також портал Знай.uа писав, що Настасья Самбурська поділилася дуже відвертим фото, яке оцінили далеко не всі.