На Львівщині дворічний хлопчик підпалив себе сірниками. Попри зусилля медиків, врятувати життя дитини не вдалось.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Так, стало відомо, що на Львівщині дворічний хлопчик загинув внаслідок необережного поводження з вогнем. Як встановили слідчі Жидачівського відділення поліції, хлопчик разом з чотирирічною сестрою та шестирічним братом перебували вдома самі, без нагляду дорослих, оскільки матір була на роботі.

Фото: НПУ

Близько дев’ятої години ранку в будинок прийшла їхня тітка – вона викликала медиків та повідомила про подію у поліцію. Як надалі встановили лікарі, хлопчик отримав термічні опіки та отруївся продуктами горіння. Попри зусилля медиків, врятувати життя дитини не вдалось. Двоє інших дітей, які були у будинку, доставлені у лікарню для медогляду – загрози їх життям немає.
За фактом слідчі Жидачівського відділення поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, смертник атакував будівлю сил безпеки

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, смертник підірвав себе біля військової бази

Також Знай.uа писав, українку, яку вбив співмешканець, поховають в Італії