Українку Вікторію Вовкотруб, яку вбив колишній співмешканець поховають в Італії 28 листопада у церкві на вулиці Moretto.

Читайте Знай в Google News!

Варто нагадати, що в Італії поліцейські знайшли тіло 42-річної українки Вікторії Вовкотруб. Зазначається, що її вбив колишній співмешканець, 60-річний громадянин Сербії.

Вікторію Вовкотруб поховають в Італії


Правоохоронці встановили, що чоловік закопав жінку неподалік від свого будинку, біля покинутого клубу, а закривавлений килим і одяг жінки хотів викинути на смітник. Саме під час того, як чоловік намагався позбутися доказів правоохоронці й затримали його.

Правоохоронці два дні вистежували його після того, як одна з подруг Вікторії заявила про її зникнення. Жінка повідомила поліції, що в той день, 4 листопада, загибла мала зустрітися з нею, а після цього її ніхто не бачив.

Поліцейські взяли чоловіка під варту

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Поліцейські взяли чоловіка під варту. Спочатку він відмовлявся називати місце, де заховав тіло. Правоохоронці обшукали всі покинуті будинки в окрузі. Також вони провели ДНК-експертизу плям крові і волосся, які виявили на килимі. Усе це належало Вікторії Вовкотруб.

Знайомі загиблої українки розповіли, що Вікторія з Кадрусом була знайома три роки. Спочатку вони зустрічалися, а потім стали жити в цивільному шлюбі. Наречений не подобався багатьом знайомим українки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Також Знай.ua писав, на Волині області чоловік вбив дружину за зраду