Днями в мережі розгорівся скандал навколо Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас, розташованої у Київській області.
Читайте Знай в Google News!
Ця фабрика виготовила ялинкові іграшки з лого російської армії. Виявилося, що власником основного пакета акцій фабрики є Львівський склодзеркальний завод. Про це пише Еспресо.Захід.
Нещодавно з'ясувалося, що Клавдіївська фабрика виготовила партію кульок на ялинку з логотипом армії Російської Федерації. Після розголосу на фабриці підтвердили, що одним із ринків збуту продукції є Росія, але запевнили, що партію ялинкових прикрас із лого армії країни-агресора ліквідували.

Скріншот

Так, за даними аналітичної онлайн-системи YouControl, власниками великих пакетів акцій ПрАТ “Галімпекс-Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас” є зареєстроване у Львові ТзОВ “Фірма Галімпекс-Склодзеркальний завод”, яке володіє майже 76% акцій, і мешканець села Зимна Вода на Пустомитівщині Олег Дацко – власник трохи більш ніж 20% акцій. Своєю чергою, Олег Дацко є засновником та основним бенефіціаром Склодзеркального заводу, відтак його можна вважати основним власником також Клавдіївської фабрики.
Нагадаємо, Клавдіївська фабрика в Київській області запустила у виробництво ялинкові прикраси з логотипом російської армії. Виконувач обов'язки голови правління фабрики Павло Гукасов на своїй сторінці у Facebook написав, що фабрика має частину замовлень із Росії, а згадана ситуація стала результатом певного недогляду з боку керівництва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?