На Львівщині у родини, яка виховує трьох маленьких дітей згорів будинок і родина залишилася без даху над головою.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила Леся Бідник.
Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Тиха, що на Львівщині сталася жахлива пожежа. У сім’ї Іваниців під час пожежі сильно постраждав будинок, зараз він не придатний для життя. Також вогонь знищив речі родини.

Сім’я виховує трьох дітей, наймолодшій дитині всього 10 місяців

Сім’я виховує трьох дітей, наймолодшій дитині всього 10 місяців. Зараз йде зима, тому небайдужі громадяни просять допомогти сім’ї відновити їх житло.

Фото зі сторінки Лесі Бідник

"Сім'я залишилася без даху над головою. Давайте допоможемо коштами відновити хату, хто скільки зможе. Одяг непотрібно встигли винести. Потрібно кошти і матеріали", - зазначила жінка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужна пожежа охопила швейну фабрику в Харкові, рятувальники валяться з ніг -" 10 годин тушкуємо"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також "Знай.uа " писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"