Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим пікантним фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, на своїй сторінці 34-річна зіркова красуня і молода мама опублікувала дуже пікантні кадри, на яких позує у ванній абсолютно оголеною. Оля сидить у ванній, прикриваючи однією рукою свої інтимні місця маленьким рушником лавандового кольору, а іншою від подиву ніяково прикриває свій рот.

У підписі до фотографій артистка пропонує шанувальникам відправити їй поцілунок у коментарях.

"З тебе 💋 в коментах, якщо не спиш🐈", - кокетливо написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що співачка отримала величезну кількість поцілунків від підписників у коментарях.

"Красуня! Очі 🌟", "Не можу смайлики підібрати😍🥰🤩", - пишуть коментатори під постом Олі.

скріншот поста Олі Цибульської

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше кума Дзідзьо Цибульська зізналася в коханні до чоловіка, і це не благовірний: "Я не робот, я - жінка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська поділилася пікантними подробицями стосунків: ніяких короваїв після інтиму.