Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, ставши однією із зіркових журі шоу "Маска" на телеканалі "Україна", яке, за словами творців проекту, є адаптацією шоу "The Masked Singer", відомого по всьому світу. Так, артистка приміряла чорно-білу міні-сукню з лакованим поясом, доповнивши жіночний образ масивним золотим намистом і блиснувши нескінченними довгими ніжками.

Красуня також змінила колір волосся з золотистого блонда на перепьний і зібрала його назад у високий хвіст і зробила ніжний макіяж, який надав її обличчю "ляльковий" ефект. При цьому Оля запропонувала численних шанувальників вибрати, який кадр їм найбільше до душі.

"1,2 ,3,4,5 ????

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Маска!"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Омолодили так омолодили прям не впізнати🔥 👍"," сексі", " вже говорили, що на дорофєєву схожа?))) Соррі🙈 де моя Оля?", "У мене таке відчуття що замість вас в кадрі ваша донька ! Якось занадто помолодшали))))"," дуже красива))) але не схожа на себе)","тут взагалі 23 роки😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику